Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Dr. Gëzim Galiqi. Show all posts
Showing posts with label Dr. Gëzim Galiqi. Show all posts

Realizohet bashkëpunimi spitalor Ferizaj- ShkodërRealizohet bashkëpunimi spitalor Ferizaj- Shkodër


Në Spitalin Rajonal të Ferizajit është realizuar me sukses bashkëpunimi në lëminë e Kirurgjisë. Ky realizim është falë ekipës kirurgjikale nga Spitali i Ferizajt dhe kirurgut Dr. Gëzim Galiqi. Nga Spitali Rajonal i Ferizajit ishin: Dr. Imri Vishi, Dr. Driton Ferizi dhe Dr. Agon Bislimi. 

Operacioni u realizua me sukses. Pacientja ishte diagnostikuar me këtë diagnozë: Stenosis pyeloureteris lat. dex. dhe sipas mjekëve specialistë është vlerësuar se pacientja duhet t'i nënshtrohet operimit. Lloji i operimit ishte: Pyelonoplastika renis lat. dexter. Operimi kaloi me sukses. Në të ardhmen do të ketë bashkëpunime të tjera në këtë drejtim.

Realizohet bashkëpunimi spitalor Ferizaj- Shkodër


Në Spitalin Rajonal të Ferizajit është realizuar me sukses bashkëpunimi në lëminë e Kirurgjisë. Ky realizim është falë ekipës kirurgjikale nga Spitali i Ferizajt dhe kirurgut Dr. Gëzim Galiqi. Nga Spitali Rajonal i Ferizajit ishin: Dr. Imri Vishi, Dr. Driton Ferizi dhe Dr. Agon Bislimi. 

Operacioni u realizua me sukses. Pacientja ishte diagnostikuar me këtë diagnozë: Stenosis pyeloureteris lat. dex. dhe sipas mjekëve specialistë është vlerësuar se pacientja duhet t'i nënshtrohet operimit. Lloji i operimit ishte: Pyelonoplastika renis lat. dexter. Operimi kaloi me sukses. Në të ardhmen do të ketë bashkëpunime të tjera në këtë drejtim.Namazi

Syzat