Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Orgazma

Çka është orgazma?

Më shumë sesa për një orgazëm bëjmë mirë të flasim për orgazmat . Sepse ekziston më shumë sesa një, si për mënyrën se si shpërthejnë si për mënyrën se si një person që e përjeton. Orgazmat janë si një mister disi i patreguar. Askund tjetër më shumë se në shtëpi, nuk është i ndjeshëm ky fakt, kur ju filloni ta përjetoni e të kërkoni deri të fillojmë të shikojmë deri përkufizimin e saj dhe të kuptoni se ka gati 30 mënyra të ndryshme për të përshkruar vetitë e saj fizike dhe emocionale. Ju ndoshta i dini tashmë rezultatet e orgazmës në kontraktimet e muskujve, zemrës, rritet norma, niveli i tensionit të gjakut, janë të lidhura me kënaqësinë intensive dhe mund të jetë me përvojë nga të dy gjinitë si te meshkujt dhe femrat. Por cilat janë disa gjëra që ju nuk mund të dini rreth orgazmës. 1. Ju jeni gjithmonë i ri Masturbim është vënë në dukje me imazhe me ultratinguj tek gratë shtatzëna, sidomos tek bebet meshkuj, ku duart e tyre duket të jetë përfunduar rreth apendisit të tyre dhe

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more