Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kim Mehmeti. Show all posts
Showing posts with label Kim Mehmeti. Show all posts

E keni vërejtur

“E keni vërejtur: sa herë që Kosova përballet me ndonjë problem madhor (si arrestimet e ish pjesëtarëve të UÇK-së) nxitet ndonjë debat anësorë (rëndom me prapavijë religjioze) - si ky lidhur me deklarata "skandaloze" dhe ofenduese të një hoxhe të Prizrenit – me çka zhurma e mbulon realitetin në këtë vend. Tani ecë e mos u gëzo kur e sheh se problemi më madhor i Kosovës na qenkan “vajëset” e hoxhallarëve e jo papunësia, korrupsioni, mjekimi i kosovarëve në Shkup ku ua mbushin xhepat mjekëve maqedonas, shthurja e familjes shkaku i varfërisë...!" Kim Mehmeti
 
 
“E keni vërejtur: sa herë që Kosova përballet me ndonjë problem madhor (si arrestimet e ish pjesëtarëve të UÇK-së) nxitet ndonjë debat anësorë (rëndom me prapavijë religjioze) - si ky lidhur me deklarata "skandaloze" dhe ofenduese të një hoxhe të Prizrenit – me çka zhurma e mbulon realitetin në këtë vend. Tani ecë e mos u gëzo kur e sheh se problemi më madhor i Kosovës na qenkan “vajëset” e hoxhallarëve e jo papunësia, korrupsioni, mjekimi i kosovarëve në Shkup ku ua mbushin xhepat mjekëve maqedonas, shthurja e familjes shkaku i varfërisë...!" Kim Mehmeti
 
 

Namazi

Syzat