Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lumturia. Show all posts
Showing posts with label Lumturia. Show all posts

Kënaqësia dhe lumturia

Kënaqësia shpesh gjendet në përjetimin e gjërave të reja, kurse lumturia gjithmonë gjendet në kënaqjen me gjërat e vjetra. Arsim Jonuzi
Kënaqësia shpesh gjendet në përjetimin e gjërave të reja, kurse lumturia gjithmonë gjendet në kënaqjen me gjërat e vjetra. Arsim Jonuzi

Një thënie për lumturinë

Nuk ka lumturi në këtë jetë...ka vetëm pika lumturie...
Thenie, Thenie per lumturine, Lumturia, 
 
Nuk ka lumturi në këtë jetë...ka vetëm pika lumturie...
Thenie, Thenie per lumturine, Lumturia, 
 

Një thënie për lumturinë nga Robert Ndrenika

Nuk ka lumturi në këtë jetë, ka vetëm pika lumturie...!

| Robert Ndrenika |
Thenie, Thenie per lumturine, 
 
Nuk ka lumturi në këtë jetë, ka vetëm pika lumturie...!

| Robert Ndrenika |
Thenie, Thenie per lumturine, 
 

18 Rregullat per të qenë gjithmonë të lumtur
1) Merrni parasysh se dashuria e madhe dhe arritjet e mëdha përfshijnë nje rrezik të madh.

2) Kur ju humbni, mos e humbisni mësimin.

3) Ndiqni gjithmonë tre "R.P": Respektin për veten, respektin për të tjerët, përgjegjësinë për veprimet tuaja.

4) Mos harroni se, mos të merrni atë që ju dëshironi është ndonjëherë një goditje e mrekullueshme e fatit.

5) Mësoni rregullat në mënyrë që ju mund të thyeni ato siç duhet.

6) Mos lejoni që një mosmarrëveshje e vogël të plagosë një miqësi të madhe.

7) Kur ju e kuptoni që keni bërë një gabim, merrni hapa të menjëhershëm për ta korrigjuar atë.

8) Kaloni pak kohë vetëm çdo ditë.

9) Hapni krahët tuaj për të ndryshuar, të merrni por pa lejuar të shkojnë vlerat tuaja.

10) Mos harroni se heshtja ndonjëherë është përgjigja më e mirë.

11) Jetoni një jetë të mirë, e të nderuar, në mënyrë që,kur të mendoni të moshuar do të mundni t'a gëzoni atë një herë të dytë.

12) Një atmosferë dashurie në shtëpinë tuaj duhet të jetë themeli i jetës tuaj.

13) Kur jeni në mosmarrëveshje me të dashurit tuaj,perballohuni vetëm me problemin aktual , pa sjellë në pah të kaluarën.

14) Ndani njohuritë tuaja. Eshtë një mënyrë për të arritur pavdekësinë.

15) Të jeni xhentil me tokën.

16) Të paktën një herë në vit shkoni në një vend ku ju kurrë nuk keni qenë më parë.

17) Mos harroni se lidhja më e mirë është ajo në të cilën doni më shumë se sa keni nevojë për njëri-tjetrin.

18) Gjykoni suksesin tuaj nga ajo që ju është dashur hequr dorë për të marrë atë.1) Merrni parasysh se dashuria e madhe dhe arritjet e mëdha përfshijnë nje rrezik të madh.

2) Kur ju humbni, mos e humbisni mësimin.

3) Ndiqni gjithmonë tre "R.P": Respektin për veten, respektin për të tjerët, përgjegjësinë për veprimet tuaja.

4) Mos harroni se, mos të merrni atë që ju dëshironi është ndonjëherë një goditje e mrekullueshme e fatit.

5) Mësoni rregullat në mënyrë që ju mund të thyeni ato siç duhet.

6) Mos lejoni që një mosmarrëveshje e vogël të plagosë një miqësi të madhe.

7) Kur ju e kuptoni që keni bërë një gabim, merrni hapa të menjëhershëm për ta korrigjuar atë.

8) Kaloni pak kohë vetëm çdo ditë.

9) Hapni krahët tuaj për të ndryshuar, të merrni por pa lejuar të shkojnë vlerat tuaja.

10) Mos harroni se heshtja ndonjëherë është përgjigja më e mirë.

11) Jetoni një jetë të mirë, e të nderuar, në mënyrë që,kur të mendoni të moshuar do të mundni t'a gëzoni atë një herë të dytë.

12) Një atmosferë dashurie në shtëpinë tuaj duhet të jetë themeli i jetës tuaj.

13) Kur jeni në mosmarrëveshje me të dashurit tuaj,perballohuni vetëm me problemin aktual , pa sjellë në pah të kaluarën.

14) Ndani njohuritë tuaja. Eshtë një mënyrë për të arritur pavdekësinë.

15) Të jeni xhentil me tokën.

16) Të paktën një herë në vit shkoni në një vend ku ju kurrë nuk keni qenë më parë.

17) Mos harroni se lidhja më e mirë është ajo në të cilën doni më shumë se sa keni nevojë për njëri-tjetrin.

18) Gjykoni suksesin tuaj nga ajo që ju është dashur hequr dorë për të marrë atë.

Namazi

Syzat