Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Porti

Çka është porti ?

Çka është porti ? Porti është vend i posatshëm, zakonisht në një gji deti , i ndërtuar dhe i pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme, ku mund të hyjnë anijet, të ngakohen dhe shkarkohen ose të qëndrojnë pë t'u rregulluar.  qka eshte porti,cka eshte porti,cfare eshte porti,cka jane portet,cfare jane portet,cka eshte porti,porti shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more