Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hipotermia. Show all posts
Showing posts with label Hipotermia. Show all posts

Çka është hipotermia ?

 Çka është hipotermia ?

Hipotermia është gjendje që karakterizohet me temperaturë të ulët trupore te homeotermët. 

Paraqitet si pasojë e aksidenteve ose proceseve patologjike në organizëm.
 
Hipotermia shkaktohet edhe me bllokimin e qëllimtë të mekanizmave termorregullues dhe ekspozimit të organizmit temperaturës së ulët (hipotermia artificiale).

ceshte hipotermia, cka eshte hipotermia, cfare eshte hipotermi, qfare eshte hipotermia, hipotermi shqip, c'eshte hipotermia, hipotermia definicioni
 Çka është hipotermia ?

Hipotermia është gjendje që karakterizohet me temperaturë të ulët trupore te homeotermët. 

Paraqitet si pasojë e aksidenteve ose proceseve patologjike në organizëm.
 
Hipotermia shkaktohet edhe me bllokimin e qëllimtë të mekanizmave termorregullues dhe ekspozimit të organizmit temperaturës së ulët (hipotermia artificiale).

ceshte hipotermia, cka eshte hipotermia, cfare eshte hipotermi, qfare eshte hipotermia, hipotermi shqip, c'eshte hipotermia, hipotermia definicioni

Namazi

Syzat