Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Përrallat

Çka janë përrallat

          Çka janë përrallat  Përrallat janë llojet më të njohura të tregimeve popullore. Në to hasim personazhe dhe ngjarje të çuditshme, që flasin për vise dhe kohë fantastike.  qka eshte prralla, qka domethene prralla, cka jane perrallat, çka jane perrallat, kuptimi i perrallave, prrallat dhe kuptimi i tyre, ceshte prralla çeshte prralla

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more