Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shehidi

Çka është Shehidi ?

Shehid : (arab.) - Shehidi është personi, i cili në luftën e tij të drejtpërdrejtë për vlerat islame dhe të drejtat e njeriut, me vetëdije të plotë e në emër të Allahut e sakrifikon jetën e vet; personi, i cili për shk­ak të veprave të tij të ja­sht­ëzakonshme në këtë botë, u bashkëngjitet pejgamberëve të Allahut në xhenet. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,shehidi,shehid,shehidet

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more