Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lezionet paraneoplastike. Show all posts
Showing posts with label Lezionet paraneoplastike. Show all posts

Kush jane lezionet paraneoplastike ?


Kush jane lezionet paraneoplastike ?

Lezionet paraneoplastike jane:

Regjenerimi permanent i qelizave
Proliferimi hiperplastik dhe displazik
Gastriti kronik atrofik
Koliti ulçeroz kronik
Leukoplakia e kavitetit te gojes dhe organeve gjenitale
Adenoma viloze e zorres se trashe.

lezioni paraneoplazik,preneoplazmat

Kush jane lezionet paraneoplastike ?

Lezionet paraneoplastike jane:

Regjenerimi permanent i qelizave
Proliferimi hiperplastik dhe displazik
Gastriti kronik atrofik
Koliti ulçeroz kronik
Leukoplakia e kavitetit te gojes dhe organeve gjenitale
Adenoma viloze e zorres se trashe.

lezioni paraneoplazik,preneoplazmat

Namazi

Syzat