Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Medulla e veshkes. Show all posts
Showing posts with label Medulla e veshkes. Show all posts

Medulla e veshkës formohet nga :

Medulla e veshkës formohet nga :

a) striae medullares dhe columne renalis,

b) medulla piramidale dhe rrezet medulare

c) piramidet dhe shtyllat e veshkës
Medulla e veshkës formohet nga :

a) striae medullares dhe columne renalis,

b) medulla piramidale dhe rrezet medulare

c) piramidet dhe shtyllat e veshkës

Namazi

Syzat