Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ferizaj. Show all posts
Showing posts with label Ferizaj. Show all posts

Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?


Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?

Ky festival quhet ”Kosovarja këndon” dhe mbahet në Ferizaj.

Si quhet një festival muzikor në Kosovë në të cilin marrin pjesë vetëm femrat krijuese?

Ky festival quhet ”Kosovarja këndon” dhe mbahet në Ferizaj.

Namazi

Syzat