Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Semundjet akute

Çka janë sëmundjet akute ?

Çka janë sëmundjet akute ?

Sëmundjet akute janë ato sëmundje fillojnë shpejtë, shpesh me simptome të shprehura vrullshëm, zhvillohen shpejtë dhe kanë kohëzgjatje të shkurtër rëndom një deri në dy javë. 

Shumica e sëmundjeve ngjitëse janë akute (influenca, tifoja e zorrëve, fruthi, etj.). 

qka jane semundjet akute,cka eshte semundja akute,cka jane semundjet akute,cfare jane semundjet akute,qka quajme semundje akute,semundja akute ne shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more