Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Letërsia arkaike

Homeri - biografia dhe krijimtaria letrare

Thuhet se ka jetuar ndërmjet shek XI p.e.r dhe shek. IX p.e.r por disa thojn prej shek IX deri VII p.e.r.   Shkrimtar i parë i letërsisë arkaike, i vë themelet e let. Greke.   Shkenca që merret me Homerin dhe veprat e tij quhet Homerologji.   Dy poemat e tij heroike Iliada dhe Odiseja Homeri biografia,Homeri jeta dhe vepra,Homeri veprat,cilat vepra i shkroi homeri,Homeri shqip,Homer shqip,Veprat e Homerit,Homeri ne shqip,Vepra letrare shqip,veprat e Homerit,Homeri ne shqip,Homer shqip,Homeri veprat

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more