Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Konina. Show all posts
Showing posts with label Konina. Show all posts

Konina (C8H17O3N):

Konina (C8H17O3N):
 

a)eshte alkaloid i opiumit b)helm i fort paralizon sistemin nervor
c)perdoret per stimulimin e sistemit respirativ te trurit qendror
d)gjendet ne gjethet dhe rrenjet e duhanit ?
Konina (C8H17O3N):
 

a)eshte alkaloid i opiumit b)helm i fort paralizon sistemin nervor
c)perdoret per stimulimin e sistemit respirativ te trurit qendror
d)gjendet ne gjethet dhe rrenjet e duhanit ?

Namazi

Syzat