Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Organizmat

Organizmat njëqelizorë dhe organizmat shumëqelizorë

Organizmat njëqelizorë përbëhen vetëm nga një qelizë,ndërsa ata shumëqelizorë nga shumë qeliza. Tek organizmat njëqelizorë qeliza kryen të gjitha proceset themelore jetësore:ushqehet, shumohet dhe pranon zeglat e ambientit jetësor. Tek organizmat shumëqelizorë qelizat specializohen sipas nevojës për procese të ndryshme jetësore. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,organizmat njeqelizore,organizmat shumeqelizore,organizem njeqelizore,organizmat shumeqelizore,organizem njeqelizore

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more