Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mëmëdheu

Mëmëdheu - Çajupi

Mëmëdheu - Çajupi Mëmëdhe quhet toka ku më ka rënë koka, ku kam dashur mëmë e atë, ku më njeh dhe guri i thatë, stërgjyshët ku kanë qenë dhe varret q'i kanë vënë, ku jam rritur me thërrime, ku kam folur gjuhën time, ku kam fis dhe ku kam farë, ku kam qeshur, ku kam qarë, ku rroj me gaz e me shpresë, ku kam dëshirë të vdes.

Mëmëdheu - Andon Zako Çajupi

 Mëmëdheu - Andon Zako Çajupi Mëmëdhe quhet toka Ku më ka rënur koka, Ku kam dashur mëm, e atë, Ku më njeh dhe gurri I thatë, Ku kam pasur shtëpinë, Ku kam njohur perëndinë Stërgjyshët ku kanë qënë, Dhe varret qi kanë vënë, Ku jam rritur me thërrime, Ku kam folur gjuhën time, Ku kam fis e ku kam farë, Ku kam qeshur, ku kam qarë Ku rroj me gazë e me shpresë, Ku kam dëshirë të vdesë.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more