Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Çeliku. Show all posts
Showing posts with label Çeliku. Show all posts

Për çka përdoret çeliku ?

Për çka përdoret çeliku ?

Çeliku përdoret për konstruktimin e urave,të automobilave,të anijeve,të lokomotivave,dhe të hekurdhave të ndërtesave të larta etj.
Për çka përdoret çeliku ?

Çeliku përdoret për konstruktimin e urave,të automobilave,të anijeve,të lokomotivave,dhe të hekurdhave të ndërtesave të larta etj.

Çka është çeliku?

Çka është çeliku?

Çeliku është aliazh i hekurit me karbonin i cili permban me pak se 1,7% karbon. Është aliazh me fortësi të lartë, i farkëtueshëm dhe me qëndrueshmëri të lartë.
Çka është çeliku?

Çeliku është aliazh i hekurit me karbonin i cili permban me pak se 1,7% karbon. Është aliazh me fortësi të lartë, i farkëtueshëm dhe me qëndrueshmëri të lartë.

Namazi

Syzat