Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Eshtrat. Show all posts
Showing posts with label Eshtrat. Show all posts

Cili është funksioni i periostit ?


Cili është funksioni i periostit ?


Periosti ka si funksion rritjen, zhvillimin dhe përtëritjen e eshtrave.


cfare funksioni ka periosti,periosti funksioni i tij,cili eshte funksioni i periostit,cili eshte roli i periostit,periosti roli i tij
Cili është funksioni i periostit ?


Periosti ka si funksion rritjen, zhvillimin dhe përtëritjen e eshtrave.


cfare funksioni ka periosti,periosti funksioni i tij,cili eshte funksioni i periostit,cili eshte roli i periostit,periosti roli i tijSa eshtra gjenden në kafkë?

Në kafkë gjenden tetë eshtra.
Në kafkë gjenden tetë eshtra.

Namazi

Syzat