Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Pavarësia e Kosovës. Show all posts
Showing posts with label Pavarësia e Kosovës. Show all posts

Kur u shpall Pavarsia e Kosoves ?


Kur u shpall Pavarsia e Kosoves ?

Pavarësia e Kosovës u shpall më 17 shkurt 2008 në Parlamentin e Kosovës.
Kur u shpall Pavarsia e Kosoves ?,kur u be shpallja  e pavaresise se KOSOVES,ne cilin vit u be shpallja  e pavaresise se Kosoves,ne cilen dite u shpall Pavaresia e Kosoves
loading...

Kur u shpall Pavarsia e Kosoves ?

Pavarësia e Kosovës u shpall më 17 shkurt 2008 në Parlamentin e Kosovës.
Kur u shpall Pavarsia e Kosoves ?,kur u be shpallja  e pavaresise se KOSOVES,ne cilin vit u be shpallja  e pavaresise se Kosoves,ne cilen dite u shpall Pavaresia e Kosoves

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu


Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu

Me gjak e me vrasje
Luftuan në rini
Shumë u flijuan
Për këtë pavarësi

Tani jemi të lirë
Një herë e përgjithmonë
Kosovës së pavarur
Katër vjetorin ja urojmë

Lexo më shumë: Kosova


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavaresine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresia e Kosoves,pavarsine e Kosoves,pavaresia e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresija e Kosoves vjershe dhe poezi
loading...

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Ahmet Veliu

Me gjak e me vrasje
Luftuan në rini
Shumë u flijuan
Për këtë pavarësi

Tani jemi të lirë
Një herë e përgjithmonë
Kosovës së pavarur
Katër vjetorin ja urojmë

Lexo më shumë: Kosova


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavaresine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresia e Kosoves,pavarsine e Kosoves,pavaresia e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,pavaresija e Kosoves vjershe dhe poezi

Pavarësia e Kosovës - vjershë nga Agon Stublla


Pavarësia e Kosovës -  vjershë nga Agon Stublla

Muaji më i shenjtë
Në vendin tim
Është muaji shkurt
Me datën 17 për respektim

Se kjo ditë është e bukur
Për shumëkë në jetë
Se Kosova e robëruar
Fitoi pavarsinë e vet

Këtë pavarësi
Nuk do e harroj
Kudo që të jem
Do ta kremtoj....

vjersha per pavarsi, vjershe per pavarsine e Kosoves, vjershe per pavarsine, vjersha per pavarsi, poezi per pavarsi, pavarsia e Kosoves vjershe, Kosova Pavaresi vjershe, vjersha per pavarsi
loading...

Pavarësia e Kosovës -  vjershë nga Agon Stublla

Muaji më i shenjtë
Në vendin tim
Është muaji shkurt
Me datën 17 për respektim

Se kjo ditë është e bukur
Për shumëkë në jetë
Se Kosova e robëruar
Fitoi pavarsinë e vet

Këtë pavarësi
Nuk do e harroj
Kudo që të jem
Do ta kremtoj....

vjersha per pavarsi, vjershe per pavarsine e Kosoves, vjershe per pavarsine, vjersha per pavarsi, poezi per pavarsi, pavarsia e Kosoves vjershe, Kosova Pavaresi vjershe, vjersha per pavarsi

Namazi

Syzat