Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Jetmir Jakupi. Show all posts
Showing posts with label Jetmir Jakupi. Show all posts

Si quhet gruaja e Shejtanit ?!Imam El-Ameshi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë: ''Një njeri e pyeti Shabiun, se si quhet gruaja e Shejtanit.
Shabiu, u përgjigj: ''Ajo është një dasëm në të cilën unë nuk kam qenë.''

Këto fjalë të Imam Shabiut, Allahu e mëshiroftë, janë edhe një lloj këshille për muslimanët, që të mos parashtrojnë pyetje për të cilat ne nuk do të pyetemi nga Allahu subhanehu ue teala për to, dhe të cilat nuk janë në dobinë tonë i dijmë apo jo.

Burimi: ''Et-Tadhkirah'', 1/121.

Përktheu: Jetmir Jakupi


Imam El-Ameshi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë: ''Një njeri e pyeti Shabiun, se si quhet gruaja e Shejtanit.
Shabiu, u përgjigj: ''Ajo është një dasëm në të cilën unë nuk kam qenë.''

Këto fjalë të Imam Shabiut, Allahu e mëshiroftë, janë edhe një lloj këshille për muslimanët, që të mos parashtrojnë pyetje për të cilat ne nuk do të pyetemi nga Allahu subhanehu ue teala për to, dhe të cilat nuk janë në dobinë tonë i dijmë apo jo.

Burimi: ''Et-Tadhkirah'', 1/121.

Përktheu: Jetmir Jakupi

Namazi

Syzat