Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ese per 17 shkurtin

Ese për pavarësinë e Kosovës shkruar nga Albina Arifi

Ese për pavarësinë e Kosovës Pavarësia Për datën historike të Kosovës u gëzuan të gjithë: fëmijët , të rinjtë, por edhe pleqtë e plakat. I gjithë populli u gëzua ... Dikush këndoi këngë. Dikush shkroi vjersha e tregime . Dikush e vizatoi gëzimin e njerëzve në rrugë me aparatin fotografik. E përjetësoi këtë ditë të shenjtë që e kishim pritur për shekuj me radhë.Andaj,shpresoj se në të ardhmen Kosova shtet të njihet nga e tërë bota. Lexo edhe: 17 shkurti Sepse: e meriton. Por Kosova ka borxh të madh ndaj dëshmorëve dhe luftëtarëve të saj.Nuk duhet t'i harrojë... Mjaftë është bërë sakrificë ... Tash gëzojmë lirinë dhe pavarësinë të gjithë ne dhe miqtë tanë në shumë shtete të botës.Ne, nxënësit tash duhet të marrim dituri të reja, sepse atdheu e vendi ka nevojë për njerëz të ditur që e shpiejnë këtë Kosovë në familjen e madhe të njerëzimit. Kosovë , shijo lirinë dhe pavarësinë ... Shkruar nga: Albina Arifi Ese per pavaresine e Kosove

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more