Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per boren

Poezi per boren shkruar nga Ersilja Çeli

Bora Në dritare dal, Rri dhe vështroj, Bora e bardhë bie, Gjithçka e mbuloi. Vrapoj me nxitim, Të luaj me topa bore, Që mua më ngjajnë Porsi akullore. Gjithçka është mbuluar, Në kopshtin aty pranë, Nga bora e bardhë Që zbardh anembanë. Luajmë dhe vrapojmë, Me gëzim të madh, Të gjithë po bëjmë Një plak bore të bardhë. Bora që ra, Të githëve na gëzoi, Por ne fëmijëve Shumë na argëtoi. poezi per boren,vjersha per boren,bora poezi shqip,vjersha dhe poezi per boren,bie bora poezi poezi per boren e pare poezi per boren download poezi per boren poezi per boren full complete poezi per boren poezi per boren vjersha per boren vjersha per dimrin,dimri vjershe poezi

Kujtimi i borës vjershë për fëmijë

Kujtimi i borës vjershë për fëmijë I bukur pa diell Ishte ai mëngjes Me mjegull i ngjyer Spërkatur me vesë Ne jashtë lodronim Me shkopinj prej thane Era kur i solli Fjollat prej një ane Ranë të bardha Mbi tokën e zezë Mbi degë te dardha Dhe mbi flokë të kresë vjersha per boren, bora, vjersha per femije, kujtimi i bores, vjershe per femije, bora vjershe, vjershe per boren, bora vjersha, vjersha per te vegjel, vjersha per femije, vjersha per te vegjelit

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more