Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Lojna. Show all posts
Showing posts with label Lojna. Show all posts

Lojrat dhe Kuizet e fundit

Lojrat dhe Kuizet e fundit

Kliko mbi titullin që ju intereson


Lojrat dhe Kuizet e fundit

Kliko mbi titullin që ju intereson


Flag of Albania Jigsaw Puzzle - Lojë puzzle

Put the jigsaw puzzle pieces together to form a picture of the Albanian Flag. 

Albania, Shqip, Lojra shqip puzzle, lojra, puzzle online, Jigsaw puzzle, jigsaw puzzle online, play online games, play games online, how to play online games, jigsaw puzzles free online, jigsaw puzzles, jigsaw puzzles free online shqip, jigsaw puzzles shqip,

Put the jigsaw puzzle pieces together to form a picture of the Albanian Flag. 

Albania, Shqip, Lojra shqip puzzle, lojra, puzzle online, Jigsaw puzzle, jigsaw puzzle online, play online games, play games online, how to play online games, jigsaw puzzles free online, jigsaw puzzles, jigsaw puzzles free online shqip, jigsaw puzzles shqip,

Kuize dhe Lojra të ndryshme

Kliko mbi titullin e kuizit apo lojës që dëshironi ta luaniKryeqytetet Ballkanike
 


Flamujt e shteteve të Ballkanit


Where is ? - Kuiz nga Gjeografia


Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie


Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie


Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete


Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike


The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet


The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë


Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë


Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game


How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua


Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia


Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia


DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia


Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore


Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia


Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia


Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia


Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia


Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës


Energy Quiz - Kuiz për energjinë


Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
 


Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika 

 

Kuizi shkollor ''Shkolla ime''


Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët


Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia


Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik


Autorapitful-loje me veture


Kliko mbi titullin e kuizit apo lojës që dëshironi ta luaniKryeqytetet Ballkanike
 


Flamujt e shteteve të Ballkanit


Where is ? - Kuiz nga Gjeografia


Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie


Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie


Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete


Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike


The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet


The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë


Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë


Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game


How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua


Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia


Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia


DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia


Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore


Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia


Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia


Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia


Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia


Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës


Energy Quiz - Kuiz për energjinë


Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
 


Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika 

 

Kuizi shkollor ''Shkolla ime''


Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët


Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia


Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik


Autorapitful-loje me veture


Loja e parë shqiptare me veturë

Kjo eshte loja e pare shqiptare me veture.Eshte e thjeshte sikur hera e pare, por e kendshme per ta luajtur.Perdorni shigjetat. Kliko ketu nese deshironi ta luani

Kjo eshte loja e pare shqiptare me veture.Eshte e thjeshte sikur hera e pare, por e kendshme per ta luajtur.Perdorni shigjetat. Kliko ketu nese deshironi ta luani

Luaj lojën Hashim Thaçi - Gjarpëri 1.0

Luaj lojën Hashim Thaçi - Gjarpëri 1.0Luaj lojën Hashim Thaçi - Gjarpëri 1.0 duke klikuar ketu ose mbi foto

Hashim Thaqi, Lojra shqip, Lojna ne shqip, Lojra shqiptare, Loje shqip, Loja shqip, Lojra me Hashim Thaqin, Hashim Thaqi shqip
Luaj lojën Hashim Thaçi - Gjarpëri 1.0Luaj lojën Hashim Thaçi - Gjarpëri 1.0 duke klikuar ketu ose mbi foto

Hashim Thaqi, Lojra shqip, Lojna ne shqip, Lojra shqiptare, Loje shqip, Loja shqip, Lojra me Hashim Thaqin, Hashim Thaqi shqip

Marimanga

Ushqeni peshqit

 
 Kliko dhe ushqeni peshqit
 
 Kliko dhe ushqeni peshqit

Snowman Skiing

Kliko mbi foto qe ta luash lojen loje me dordolec,dardaleci loje,lojra me dordolec,dordoleci duke skijuar
Kliko mbi foto qe ta luash lojen loje me dordolec,dardaleci loje,lojra me dordolec,dordoleci duke skijuar

Bouncing Balls

Kliko mbi foto qe ta luash lojen
Kliko mbi foto qe ta luash lojen

Spot the difference 2

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Spot the difference 2, Gjeje ndryshimin
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Spot the difference 2, Gjeje ndryshimin

Bus Driver Maths

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Bus Driver MathsLoje me autobus, vozites autobusi
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Bus Driver MathsLoje me autobus, vozites autobusi

Bricks Squasher II

Kliko mbi foto qe ta luash lojen
Kliko mbi foto qe ta luash lojen

Crazy Taxi- loje me taksi

Crazy Taxi- loje me taksi Crazy Taxi- loje me taksi
Crazy Taxi- loje me taksi Crazy Taxi- loje me taksi

Instant soccer

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Loje me futboll,lojna me futboll,lojra me futboll,lojna me top,lojna me topa
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Loje me futboll,lojna me futboll,lojra me futboll,lojna me top,lojna me topa

Snakes

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Loje me gjarperinj,lojna me gjarpni,lojra me gjarpri
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Loje me gjarperinj,lojna me gjarpni,lojra me gjarpri

Tower blocks

Krijo kulla të larta sa të jetë e mundur.Kliko mbi foto qe ta luash lojen
Krijo kulla të larta sa të jetë e mundur.Kliko mbi foto qe ta luash lojen

Sandwich Shop

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Sandwich Shop, lojna me sandviç
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Sandwich Shop, lojna me sandviç

Disc shooting

Kliko mbi foto qe ta luash lojen Disc shooting,gjuaj disqe,loje me disqe,lojra me disqe
Kliko mbi foto qe ta luash lojen Disc shooting,gjuaj disqe,loje me disqe,lojra me disqe

Disc Battle

Kliko mbi foto per ta luajtur lojen Disc Battle,Loje me disca,loje me diska
Kliko mbi foto per ta luajtur lojen Disc Battle,Loje me disca,loje me diska

Adventure Story

Namazi

Syzat