Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ashensori. Show all posts
Showing posts with label Ashensori. Show all posts

Ashensori në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

 Ashensori në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Te perfytyrosh te ngjitesh me nje ashensor tregon qe ju do te ngriheni drejt nje pozicioni te lart dhe pasurise, por nese ju zbrisni me nje ashensor nje nga fatkeqsite do te sulet tek ju dhe do tju dekurajoje.
 
Nese ju shikoni nje ashensor qe ulet poshte dhe mendon se ju ka lene ju do ti shpetoni me veshtiresi zhgenjimeve te zotimeve tuaja.
 
Te shikosh nje duke qendruar paralajmeron nje kercenim per rrezik per ju.

ashensori ne enderr, lifti ne enderr, endrra dhe lifti, ashensor ne enderr, komentim ashensori,endrra dhe ashensori,ashensor, lift ne enderr, komentim endrrash
 Ashensori në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Te perfytyrosh te ngjitesh me nje ashensor tregon qe ju do te ngriheni drejt nje pozicioni te lart dhe pasurise, por nese ju zbrisni me nje ashensor nje nga fatkeqsite do te sulet tek ju dhe do tju dekurajoje.
 
Nese ju shikoni nje ashensor qe ulet poshte dhe mendon se ju ka lene ju do ti shpetoni me veshtiresi zhgenjimeve te zotimeve tuaja.
 
Te shikosh nje duke qendruar paralajmeron nje kercenim per rrezik per ju.

ashensori ne enderr, lifti ne enderr, endrra dhe lifti, ashensor ne enderr, komentim ashensori,endrra dhe ashensori,ashensor, lift ne enderr, komentim endrrash

Namazi

Syzat