Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Dezinfektimi

Çka është dezinfektimi

Çka është dezinfektimi Dezinfektimi   është shkatërrimi i agjensëve infektivë(mikrobet,virusët etj.) jashtë organizmit. Bëhet me ndihmën e mjeteve fizike, kimike dhe veprimeve të ndryshme. Dezinfektimi mund të jetë i vazhdueshëm dhe përfundimtar.  ceshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektimi, qka eshte dezinfektim, cfare eshte dezinfektimi, c'eshte dezinfektimi, qka eshte fjala dezinfektim, qka osht dezinfektimi,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more