Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Eksperimenti. Show all posts
Showing posts with label Eksperimenti. Show all posts

Çka është eksperimenti në kimi ?
Çka është eksperimenti në kimi ?
Eksperimentikimi është metodë shumë e rëndësishme e cila zbatohet për sqarimin e dukurive, për të analizuar përbërjen e trupave dhe për të përfituar substanca të reja.

Cka eshte eksiperimenti,qka eshte eksiperimenti,ceshte eksiperimenti,cfare eshte eksiperimenti,qeshte eksiperimenti, çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, eksperimenti,eksperimentet,eksperimenti kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 


Çka është eksperimenti në kimi ?
Eksperimentikimi është metodë shumë e rëndësishme e cila zbatohet për sqarimin e dukurive, për të analizuar përbërjen e trupave dhe për të përfituar substanca të reja.

Cka eshte eksiperimenti,qka eshte eksiperimenti,ceshte eksiperimenti,cfare eshte eksiperimenti,qeshte eksiperimenti, çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, eksperimenti,eksperimentet,eksperimenti kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 Namazi

Syzat