Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Rrudhat

Leximi i Rrudhave ne fytyrë

Ja çka do të thonë rrudhat në fytyrën tuaj Rrudha në ballë Rrudhat vertikale, sipas traditës kineze janë shprehje e zemërimit dhe pakënaqësisë. Organet që lidhen me këto vija janë mëlçia dhe shpretka. Rrudhat horizontale janë shenjë e vigjilencës, tensionit për të pasur gjithçka nën kontroll por dhe shprehje e karakterit kurioz. Rrudhat në sy Shprehim çrregullime në lidhje me stomakun apo veshkat. Rrudhat poshtë syve janë përgjithësisht shprehje e mungesës së tregimit të zemërimit dhe fshehjes së ndjenjave. Rrudhat në faqe Rrudhë vertikale që fillojnë pranë hundës dhe shkojnë deri në buzë tregojnë për intuitë të mirë. Ata që kanë këto lloj rrudhash dallohen për nivel të lartë inteligjence. Rrudha që kalon nëpër faqe, është një shenjë e krenarisë dhe rebelimit kundër rregullave.faqe Rrudhat në buzë Zona përreth gojës, mjekër dhe qafë është e lidhur me madhësinë e dëshirave të thella, seksualitetit pasionit dhe agresionit.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more