Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per femrat

Një thënie për femrat, meshkujt dhe rënjen në dashuri nga James Salter

Një thënie për femrat, meshkujt dhe rënjen në dashuri nga James Salter   Femrat bien në dashuri pasi të të kenë njohur thellësisht. Me meshkujt ndodh e kundërta. Kur ata të njohin thellësisht bëhen gati për t'u larguar. |James Salter| Thenie, Thenie per femren, Thenie per femrat, Thenie per meshkujt, Thenie per renjen ne dashuri,   

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more