Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sipërfaqja e Kosovës

Sa është e madhe sipërfaqja e Kosovës?

Sa është e madhe sipërfaqja e Kosovës?
Sipërfaqja e Kosovës është afër 11000 km katrore.

Kosova gjindet ne mes te Europës Jug-Lindore.

 Shtrihet mes paraleles 42 e 44 të hemisferës veriore të Tokës dhe mes meridianit 20 e 22.

Duke zënë pozitë qendrore ne Gadishullin Ballkanik, paraqet nyje të rëndësishme të lidhjes midis, Europës së Mesme dhe asaj Jugore, Detit Adriatik dhe Detit te Zi.

siperfaqja e Kosoves, sa eshte e madhe siperfaqja e Kosoves,Kosova dhe siperfaqja e Kosoves

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more