Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kasta. Show all posts
Showing posts with label Kasta. Show all posts

Çka është kasta ?

 Çka është kasta ?

Kasta është grup shoqëror i mbyllur anëtarët e së cilës kryjn funksione të caktuara shoqërore dhe kanë si karakteristikë të nënshtrohen rregullave fetare, juridike dhe rregullave të tjera të grupit!

cka eshte kasta, cfare eshte kasta, kasta shqip, cka jane kastet, cka eshte kast, qka eshte kasta, qka quajme kasta, kasta perkufizimi shqip, kastat perkufizim
 Çka është kasta ?

Kasta është grup shoqëror i mbyllur anëtarët e së cilës kryjn funksione të caktuara shoqërore dhe kanë si karakteristikë të nënshtrohen rregullave fetare, juridike dhe rregullave të tjera të grupit!

cka eshte kasta, cfare eshte kasta, kasta shqip, cka jane kastet, cka eshte kast, qka eshte kasta, qka quajme kasta, kasta perkufizimi shqip, kastat perkufizim

Namazi

Syzat