Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sigi Janku

Për shoqen që ndërroi qytet -vjershë nga Sigi Janku

Për shoqen që ndërroi qytet -vjershë nga Sigi Janku

Gomat e biçikletës kanë rënë përtokë,
qielli është gri dhe plot me re,
çdo gjë që bëj tani më duket kot
që kur ti ike dhe më le.
Lulet nuk mbajnë më erë të mirë
dhe bari më ngjan si kashtë,
qeni i komshiut më duket egërsirë
që kur nuk jemi më bashkë.
Tani asgjë nuk më bën për të qeshur
dhe asnjë lodër s’më tërheq,
gjithë shoqet e tjera i kam braktisur,
prandaj të lutem, kthehu se jam keq!

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more