Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Filtrimi glomerular. Show all posts
Showing posts with label Filtrimi glomerular. Show all posts

Nga kush varet filtrimi glomerular ?

Nga kush varet filtrimi glomerular ?

Filtrimi glomerular varet nga sasia e fluksit të plazmës nëpër veshkë, sipërfaqes dhe permeabilitetit të membranës filtruese si dhe tensionit në nivel të kapilarëve glomerular.
filtrimi glomerular,cilet faktor ndikojne ne filtrimin glomerular,filtrimi glomerular,filtrimi i veshkave

Nga kush varet filtrimi glomerular ?

Filtrimi glomerular varet nga sasia e fluksit të plazmës nëpër veshkë, sipërfaqes dhe permeabilitetit të membranës filtruese si dhe tensionit në nivel të kapilarëve glomerular.
filtrimi glomerular,cilet faktor ndikojne ne filtrimin glomerular,filtrimi glomerular,filtrimi i veshkave

Namazi

Syzat