Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Koreografia. Show all posts
Showing posts with label Koreografia. Show all posts

Çka studion Koreografia?


Çka studion Koreografia?

Koreografia studion vallet.

Fjala koreografi vjen prej greqishtes choreia që do të thotë “valle” dhe grapfo që do të thotë “përshkrim”. Pra koreografia studion vallet.

Çka studion Koreografia?,qka eshte koreografia,cfare eshte koreografia

Çka studion Koreografia?

Koreografia studion vallet.

Fjala koreografi vjen prej greqishtes choreia që do të thotë “valle” dhe grapfo që do të thotë “përshkrim”. Pra koreografia studion vallet.

Çka studion Koreografia?,qka eshte koreografia,cfare eshte koreografia

Namazi

Syzat