Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ndajfolja e sasisë

Ndajfolja e sasisë

Ndajfolja e sasisë luan rolin e grupeve emërore rrethanore sasie. Ndajfoljet kryesore të sasisë janë: shumë, pak, tepër, fort, njëherë, dy herë etj, që tregojnë në ç’masë realizohet veprimi; fort, tepër, së tepërmi, njëfish, dyfish, trefish, aq, kaq, mjaft, pak etj, që shprehin intensitetin ose shkallën e një veprimi a të një cilësie. Gjeta një libër shumë të vjetër, të ruajtur shumë mirë.  ndajfolja e sasise, cilet jane ndajfoljet e sasie,cilat jane ndajfoljet e sasise, ndajfolja e sasise shqip,ndajfoljet e sasise gramatike, cfare roli luan ndajfolja e sasise, sasia dhe ndajfolja, ndajfoljet shqip,cka eshte ndajfolja, ndajfolja ne shqip,cka quajme ndajfolje,ndajfoljet 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more