Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Syfyri

4 dobitë mjekësore të syfyrit

Dihet se ne ngrënien e syfyrit ka bereqet siç është transmetuar ne hadith autentik dhe se shpëtimi i një populli qëndron në vonimin e ngrënies se tij… Por, Syfyri sipas shkencës se mjekësisë ka edhe dobitë trupore, prej tyre janë këto: 1-Te ruan nga ndjenja e lodhjes dhe dhimbjes se kokës gjate ditës se Ramazanit 2-Te ndihmon qe sa ma pak ta ndiesh urine dhe etjen e madhe 3-Pengon ndjenjën e dembelisë (përtacisë) dhe humbjen e qelizave kyçe te trupit 4-E aktivizon aparatin tretës si dhe ruan nivelin e nevojshëm te glukozës ne gjak gjate agjërimit.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more