Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shenjat e pikesimit

Cilat janë shenjat e pikësimit ?

         Cilat janë shenjat e pikësimit ?

Shenjat e pikësimit janë:

pika(.)

Pikëpyetja(?)

Pikëçuditja(!)

Presja(,)

pikëpresja(;)

dy pikat(:)

shumëpikëshi(...)

Thonjëzat(,,”)

kllapat( ) dhe 

viza(-).

shenjat e pikesimit,qka jane shenjat e pikesimit,cilat jane shenjat e pikesimit,shenjat e pikesimit,perdorimi i shenjave te pikesimit

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more