Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kaliumi

Sa është koncentrimi i joneve në lëngun brendaqelizor dhe në lëngun jashtëqelizor

Sa është koncentrimi i joneve në lëngun brendaqelizor dhe në lëngun jashtëqelizor ?                 L. brendaqelizor               L. jashtëqelizor    K+   145   mmol/L                                  5   Na+           10                                             145   Cl–            5                                              119   Ca               2                                                  --   An– 150                                              10
sa eshte koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, sa eshte koncentrimi i kaliumin ne lengun mbrenda qelizor, koncentrimi i kaliumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i natriumit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i klorit ne lengun jashtqelizor, koncentrimi i kalciumitne lengun jashtqelizor,koncentrimet e joneve ne lengjet trupore

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more