Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per te tashmen

Një thënie për të shkuarën dhe të tashmen

Dreri vrapon me shpejtësi 90 km në orë, ndërkohë që luani se kalon dot 58 km në orë. Megjithatë, luani arrin ta mbërthejë drerin, e dini përse? Sepse dreri, teksa vrapon për ti ikur luanit, e di se është më i dobët dhe se luani do e kapë. Për këtë, dreri e kthen kokën shpesh herë prapa për të përcaktuar distancën mes tij dhe luanit. Kjo bën që ti ulet shpejtësia e vrapit dhe i mundëson luanit një drekë të shijëshme.  Shpesh herë, e shkuara na bën të kthejmë kokën pas, duke e çuar dëm të tashmen. Frika se nuk do ia dalim dot, na bën viktima të së tashmës...!!

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more