Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kukulla ime. Show all posts
Showing posts with label Kukulla ime. Show all posts

Kukulla ime -vjershë nga Etleva Durmishi

Kukulla ime -vjershë nga Etleva Durmishi

Kam një kukull

Shumë të bukur

Rri në mur

Si një piktur

Gërshetat e gjata

Te këpucët e larta

Me te në treg

Dola dje

Dhe një fustan për aheng

I kam ble !


vjersha per kuklla,vjershe per kukell,kukllat vjersha,poezi per kuklla,poezi per kukell,kuklla vjershe,vjersha per kuklla,vargje per kuklla
Kukulla ime -vjershë nga Etleva Durmishi

Kam një kukull

Shumë të bukur

Rri në mur

Si një piktur

Gërshetat e gjata

Te këpucët e larta

Me te në treg

Dola dje

Dhe një fustan për aheng

I kam ble !


vjersha per kuklla,vjershe per kukell,kukllat vjersha,poezi per kuklla,poezi per kukell,kuklla vjershe,vjersha per kuklla,vargje per kuklla

Namazi

Syzat