Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha per veren

Vjershe per veren apo stinen e veres shkruar nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj

Vera Të dua moj verë Që vjen përherë Dhe lule çelë Unë të dua shumë Kur derën ma hapë Aromën e luleve sjellë Moj verë. Vjershë nga Zyrafete Zadrazha - Ferizaj vjersha dhe poezi per veren,stina e veres vjersha,vjersha per veren,vera poezi,poezi per veren,poezi shqip per stinen e veres,stina e veres poezi,vera erdhi vjerrsha shqip,vjersha dhe poezi shqip per veren e apo stinen e veres,vera poezi te bukura shqip,vjersha per vere

Vjershë - Vera

Vjershë '' V era '' Përmbi degë të pemës Gjinkalla këndon Nga lulet e verës Toka hijeshon Arat po verdh ojnë Gruri na u poq Djersë po kullojnë Se vapa na dogj vjersha per veren, vera vjershe, vjershe per veren, vera vjershe, vjersha per stinen e veres, vjersha per stinen e veres, stina e veres vjershe, vjershe per veren, vargje per veren,vera vargje, strofa per veren,vjersha per veren,vera vjershe, vjersha per parashkollore, vjershe per parashkollore

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more