Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Dramatika

Çka është dialogu?

 Çka është dialogu? Dialogu është biseda që zhvillohet ndërmjet dy ose më shumë personave. Është karakteristikë e gjinisë letrare të dramatikës. Llojet e dramatikës janë: drama , tragjedia dhe komedia . ceshte dialogu, cka eshte dialogu,cfare eshte dialogu, cka eshte fjala dialog, dialogu, qka osht dialogu, cfare eshte dialog, dialogu definicion,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more