Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kundrinori

Çka është kundrinori ?

Çka është kundrinori ? Kundrinori është gjymtyrë e dytë e fjalisë.  Ai zakonisht varet nga folja dhe tregon mbi kë (cilin) bie veprimi i shprehur prej saj.  Ai vihet në atë rasë që kërkon gjymtyra prej së cilës varet.   Sipas kuptimit dhe formës së shprehjes, kundrinori është i drejtë dhe i zhdrejtë.  cka eshte kundrinori, cfare eshte kundrinori, ceshte kundrinori, kundrinori shqip, kundrinor shqip, kundrinori gramatike shqip, c'eshte kundrinori, kundrinore shqip, qka quajme kundrinor, cfare quajme kundrinor, gjymtyra e dyte e fjalise,  

Çka është kundrinori ?

Çka është kundrinori ? Kundrinori është gjymtyrë e dytë e fjalisë.  Ai zakonisht varet nga folja dhe tregon mbi kë (cilin) bie veprimi i shprehur prej saj.  Ai vihet në atë rasë që kërkon gjymtyra prej së cilës varet.   Sipas kuptimit dhe formës së shprehjes, kundrinori është i drejtë dhe i zhdrejtë.  cka eshte kundrinori, cfare eshte kundrinori, ceshte kundrinori, kundrinori shqip, kundrinor shqip, kundrinori gramatike shqip, c'eshte kundrinori, kundrinore shqip, qka quajme kundrinor, cfare quajme kundrinor, gjymtyra e dyte e fjalise,  

Cilët janë gjymtyrët e dyta ose plotësit e fjalisë ?

Cilët janë gjymtyrët e dyta ose plotësit e fjalisë ? Gjymtyrët e dyta (apo plotësit e fjalisë) janë: Rrethanori Kundrinori Përcaktori cilet jane plotesit e fjalise, cka jane plotesit e fjalise, cilet jane gjymtyret e dyta te fjalise, cfare jane plotesit e fjalise, plotesit e fjalise gjuhe shqipe, gjuha shqipe,cfare eshte plotes i fjalise

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more