Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Redunanca

Çka është Redunanca ?

Çka është Redunanca  ? Redunanca ka të bëjë me përcaktimin e sinjaleve të panevojshme dhe menjanimin e tyre,me qëllim të transmetimit korrekt të informatës. cka eshte redunanca,cfare eshte redunanca,redunanca shqip,cka quajme redunance,cka paraqet redunanca,redunanca definicion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more