Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Rukje

Rukje fëmijëve të sëmurë

Rukje fëmijëve të sëmurë Pejgamberi sal-lallahu alejhi ve sel-lem kur sëmurej dikush nga familja e tij e frynte duke i lexuar suren el-Ihlas, el-felek dhe en-nas, el-muavidhat. Muslimi Burimi: Bekir Halimi  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more