Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nefroni

Pjesa tubulare e nefronit :

Pjesa tubulare e nefronit : a) G.P.A. gjithmonë në L.K. b) G.P.L. gjendet gjithmonë në L.K. c) Ansa e Henleit zhytet gjitmonë në drejtim të medullës d) Gypi urinar i nefronit nuk bashkohet kurrë me gypat e tjerë urinare e) të gjitha janë të sakta

Çka është nefroni ?

Çka është nefroni ? Nefroni është njesia elementare e veshkës.Përbëhet prej trupthit të Malpigut dhe kanalit nefrotik.   Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka, nefroni,nefron,nefronet,nefroni

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more