Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Abdesi

Çka është abdesi?

Çka është abdesi? Abdesi është pastrim i vogël fe­tar (farz) i pjesëve të jashtme të trupit: duarve, fytyrës, kokës dhe këmbëve, me qëllim të kry­erjes së namazit, leximit të Ku­r’anit, sexhdes së tilavetit, tavafit të Qabesë. cka eshte abdesi, cka eshte avdesi, cfare eshte avdesi, cka eshte avdesi, abdesi shqip, qka quajme abdes, cfare eshte abdes,cka eshte abdesi, qeshte abdesi, qka kuptojme me abdes, ceshte fjala abdes, abdesi terminologji, terminologji fetare, qka kuptojme me abdes, abdesi ne gjuhen shqipe, ceshte fjala abdes, ceshte abdesi,qka osht avdesi, qka eshte avdes, 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more