Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kolera. Show all posts
Showing posts with label Kolera. Show all posts

Si mjekohet Kolera ?Mjekimi i Koleres është specifik.

Lëngjet dhe elektrolitët duhet zëvendësuar sa më parë.

Antibiotikët e serisë së tetraciklinave zbusin intensitetin e diarresë.

Lexo me shume: Kolera 

Si mjekohet Kolera ?,kolera dhe mjekimi i saj,si behet mjekimi i koleres,si trajtohet kolera,kolera dhe mjekimi i saj


Mjekimi i Koleres është specifik.

Lëngjet dhe elektrolitët duhet zëvendësuar sa më parë.

Antibiotikët e serisë së tetraciklinave zbusin intensitetin e diarresë.

Lexo me shume: Kolera 

Si mjekohet Kolera ?,kolera dhe mjekimi i saj,si behet mjekimi i koleres,si trajtohet kolera,kolera dhe mjekimi i saj

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?


Pas kalimit të sëmundjes se Koleres mbetet imuniteti që nuk zgjat në shumë se 1-2 vjet dhe është tip specifik.

Lexo me shume: Kolera 

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?,Kolera dhe imuniteti  pas kalimit te semundjes,semundja dhe kalimi i saj

Pas kalimit të sëmundjes se Koleres mbetet imuniteti që nuk zgjat në shumë se 1-2 vjet dhe është tip specifik.

Lexo me shume: Kolera 

Çfare imuniteti kemi pas kalimit te Koleres ?,Kolera dhe imuniteti  pas kalimit te semundjes,semundja dhe kalimi i saj

Si perhapet Kolera ?


Kolera perhapet përmes ujit të kontaminuar e shumë më rrallë nga ushqimet.

Lexo me shume: Kolera 


Si perhapet Kolera ?,Kolera dhe rruga e perhapjes se saj,qysh perhapet kolera,cilat jane format e perhapjes se Koleres

Kolera perhapet përmes ujit të kontaminuar e shumë më rrallë nga ushqimet.

Lexo me shume: Kolera 


Si perhapet Kolera ?,Kolera dhe rruga e perhapjes se saj,qysh perhapet kolera,cilat jane format e perhapjes se Koleres

Sa eshte inkubacioni tek Kolera ?


Sa eshte inkubacioni tek Kolera ?

Inkubacioni tek kolera sillet prej disa orëve deri në 5 ditë.

Lexo me shume: Kolera

Sa eshte inkubacioni tek Kolera ?,Inkubacioni kolera,kolera dhe inkubacioni i saj

Sa eshte inkubacioni tek Kolera ?

Inkubacioni tek kolera sillet prej disa orëve deri në 5 ditë.

Lexo me shume: Kolera

Sa eshte inkubacioni tek Kolera ?,Inkubacioni kolera,kolera dhe inkubacioni i saj

Namazi

Syzat