Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gazrat. Show all posts
Showing posts with label Gazrat. Show all posts

Çka është Pneumonia ?

Pneumonia është sëmundje infektive e mushkërive e karakterizuar nga inflamacioni akut;bronket mbushen me sekrecione, të cilat ndërveprojnë me shkëmbimin e gazrave dhe mund t’i paraprijnë infeksionit.

cka eshte pneumonia,ceshte pneumonia,cfare eshte pneumonia,pneumonia shqip,qka eshte pneumonia,qfare eshte pneumonia
Pneumonia është sëmundje infektive e mushkërive e karakterizuar nga inflamacioni akut;bronket mbushen me sekrecione, të cilat ndërveprojnë me shkëmbimin e gazrave dhe mund t’i paraprijnë infeksionit.

cka eshte pneumonia,ceshte pneumonia,cfare eshte pneumonia,pneumonia shqip,qka eshte pneumonia,qfare eshte pneumonia

Namazi

Syzat