Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zjarri

Çka është piromania ?

Piromania është nevoja e pakontrolluar dhe impulsive për vënjen e zjarrit. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,piroman,piromania,piromanet,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more