Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per mekatet

Besimtari i sheh gabimet e veta sikur... dhe mëkatari i sheh gabimet e veta sikur....

Abdullah ibn Mesudi, Allahu qoftë i kënaqur me të, ka thënë: "Besimtari i sheh gabimet e veta sikur të jetë ulur në një bjeshkë, nga e cila ka frikë se mos po bie ajo mbi të, ndërsa mëkatari i sheh gabimet e veta sikur një mizë, e cila kalon kah hunda e tij, e ai e tremb (me dorën e tij) dhe e largon."

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more